Мария призна: Не мога да обичам човек без възможности

Мария призна: Не мога да обичам човек без възможности
5 (100%) 1 vote

Мария най-накрая в прав текст заяви, че нямаше да е с Гущеров, ако не беше богат

Мария най-накрая си призна, че е с Християн Гущеров заради парите му. Още откакто се хвана с богаташкия наследник, в светското пространство упорито се говори, че певицата е привлечена единствено от финансовите възможности на Гущеров. Твърдения, които Мария разпалено отрича, твърдейки, че обожава нейния Хриси заради визията и интелекта му.

Мария си призна, че е с Християн заради парите му

Мария си призна, че е с Християн заради парите му

Явно обаче и на изпълнителката й писна да се прави на лудо влюбена и в прав текст си заяви, че изобщо не би била с Гущеров, ако той нямаше пари. „Разбира се, че нямаше да съм с него, ако не разполагаше с такива средства“, изцепи се Отварачката на въпрос на списание Стори дали щеше да е с Гущеров, ако той не беше богат. Явно усетила, че се е изложила, Мария опита да замаже положението, изпадайки в подробни обяснения.

Мария заяви, че е искала да каже, че просто, ако половинката й нямаше пари, двамата никога нямаше да се срещнат. Понеже стандартът му на живот се определял от финансите му и съответно двамата движели в една и съща среда, предават от hotarena.net.

„Ако той живееше в Омуртаг, например, нямаше да се срещнем. Не мога да обичам всеки, просто си има хора с възможности“, продължи да се оплита в думите си Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар