Мария преди операциите – нежно и красиво дете (Стари снимки)

Мария преди операциите – нежно и красиво дете (Стари снимки)
4 (80%) 3 votes

Мария преди операциите е била изключително чаровна

Мария преди операциите е самата нежност, категорични са феновете. Изпълнителката е ходеща реклама на пластичната хирургия в България. Певицата има цял куп интервенции по себе си, а огромните й джуки отдавна са станали пословични.

Мария преди операциите и сега

Мария преди операциите и сега

Визията й пък от години е сред най-коментираните в онлайн пространството и то в повечето случаи – негативно. Истината обаче е, че Мария преди операциите е изглеждала доста по-различно от сега. И е била изключително нежна и чаровна.

От kliuki.net се разровихме в архивите и намерихме снимки на звездата от детските и тийнейджърските й години. Както сами виждате, от кадрите ни гледа доста обаятелно момиче, което няма особена нужда да подобрява каквото и да е по себе си.

Феновете са категорични, че любимката им е изключително чаровна като по-малка и е направила огромна грешка като се е окепазила с пластиките. И най-вече със силикона в джуките. Които са си били достатъчно плътни и преди чалгаджийката да ги наблъска и да ги направи гротескни, видяха от hotarena.net.

„Сега прилича на пластмасова кукла, нищо общо с преди“, недоволстват феновете. Вижте и вие снимките на Мария преди операциите в галерията ни и преценете сами доколко е фрапираща промяната във визията й.

Мария преди операциите Мария преди операциите Мария преди операциите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария преди операциите – нежно и красиво дете (Стари снимки)”

  1. Svetlana Encheva

    авг. 18. 2014

    xaresvam i pesnite,no zasto taka se obezobrazqva sas USNITE SI,kato trompetiska…..

    Reply to this comment

Добавете коментар