Мария преди Гущеров – бузеста и невзрачна (Снимки)

Мария преди Гущеров – бузеста и невзрачна (Снимки)
3 (60%) 2 votes

Мария преди да стане госпожа Гущерова е приличала повече на селянче

Мария преди години е доста далеч от класата, която се пъне да демонстрира днес

Мария преди да стане госпожа Гущерова беше доста далеч от хайлайфа, към който се напъва да се причисли днес. Новоизлюпената богаташка съпруга приличаше повече на невзрачно селянче в зората на кариерата си, припомнят си по-паметливите. Което нямаше никаква мярка с демонстрирането на силиконовия си бюст и тумбака си. Който определено не беше плосък, какъвто е днес, благодарение на часовете във фитнеса.

Мария преди и сега

Мария преди и сега

Култова е появата на Мария преди около седем години, през 2008. Когато изгряващата певачка цъфна на свое участие с прозрачна блуза, под която беше пропуснала да сложи сутиен. И всичко й беше на показ, припомнят от hotarena.net. Само няколко години по-рано – през 2005 пък изпълнителката се сдобива и с култовия си прякор – Мара Отварачката, след като се навива да участва в реклама за бира, като отваря бутилката с бюста си.

Разбира се култовата реклама и лепва и прякора, за който и до днес Мара се оплаква, че не й прилягал и настоява хората да спрат да я наричат така. И това далеч не е всичко. В първите си клипове миньончето буквално не прилича на себе си и в лице. В зората на кариерата си Мария е доста пухкава, с огромни бузи и кръгло лице, а от прословутите й джуки няма й следа.

Всъщност това май е единствения плюс от визията й по онова време. Въобще Мария преди да стане известна, има визия на селянче, а не на класна дама, на каквато се прави днес, смеят се онлайн потребителите. Като добавим и ярките лилави и черни червила от онова време, картинката на новоизлюпената дама от хайлайфа съвсем става нелепа. Убедете се сами от снимките в галерията.

Мария преди Мария преди mariq predi3 Мария преди

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар