Мария пръсна милиони за интериора в дома си

Мария пръсна милиони за интериора в дома си
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата потроши няколко милиона, за да обзаведе замъка си

Напук на слуховете, че е бедна като църковна мишка и оплакванията й, че вечно е без пари, фолк певицата Мария демонстрира такъв стандарт, че дори феновете й останаха със зяпнали уста. Изпълнителката пусна снимки от изискания си дом и накара всички да ахнат.

Дори на страницата на певицата заваляха коментари, че Мария се подиграва с феновете си като се оплаква, че вечно е без пари. „Тя ли няма пари?! Каквото докосне се превръща в злато“, коментират почитатели на звездата. Други коментираха ехидно връзката й с Гущеров. „Ех, Марче, ако не бяха парите, дали щеше да си с него?“, пишат фенове в мрежата.

Мария пръсна милиони за дома си

Мария пръсна милиони за дома си

Много от форумци също коментират, че за звездния си дом певицата е потрошила цяло състояние. „Само антиките струват няколко милиона“, твърдят потребители с опитно око. Според запознати, певицата е хвърлила цяло състояние, за да обзаведе дома си. „Поне с няколко милиона е олекнал Гущеров заради нея“, твърдят форумци в мрежата.

Дори феновете на певицата й завидяха

Дори феновете на певицата й завидяха

Докато екипът на Гала гостуваше в дома й, Мария сама се изтърва, че е пръснала стотици хиляди за обзавеждане. Певицата заяви, че половинката й Християн държи всичко да е уникално и автентично и е готов да плати скъпо и прескъпо за това удоволствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар