Мария показа дома си отвътре

Мария показа дома си отвътре
5 (100%) 1 vote

Певицата пусна телевизионен екип в дома си за Коледа

Фолк певицата Мария най-накрая разкри пред феновете приказния си дом. Певицата се шири в цял палат в Бояна, но за съжаление показа съвсем малка част от него. Тя покани екипа на Гала в дома си, за да покаже как се подготвя за Коледа. И демонстрира наистина завидни умения в кухнята, макар почти да не стъпва там.

На първия етаж на къщата на фолк звездата се простира огромна трапезария, която служи и за всекидневна в същото време. Огромна колекция от отбрани вина се съхранява от любимия на певицата Християн. Край елхата е подредена и по-малка, трапезария, където двамата с Християн често се отдават на романтични вечери. А просторната кухня от тъмно дърво, в цвят махагон е истинска мечта за всяка домакиня.

Мария показа дома си

Мария показа дома си

Изпълнителката споделя, че рядко влиза в нея и обикновено любимият й кулинарства. Често изненадва нея и дъщеря й със средиземноморски ястия, които малката Марая просто обожава.

Огромната елха е подредена с ръчно направени играчки, а мебелите в дома са истински антики. „Хриси държи на истинските неща, а не на репликите, твърди певицата.

Любимо място за семейството е градината, но Мария не пусна екипа в нея. Вместо това певицата предпочете да заложи на уютната семейна атмосфера и разказа за моментите, които споделя със семейството си на чаша вино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар