Мария подготвя ответен удар

Гласувайте за статията

След екзотичните клипове на Цвети Янева, Преслава и Галена, Мария подготвя ответен удар с горещото си парче “Давай, ти си”. Двата клипа към новото й парче са снимани в Тайланд и много скоро ще можем да ги видим, обещава изпълнителката на “Ти позна ли ме”.

Мария е избирала сама всички тоалети и аксесоари, използвани в новите клипове. Тя се слави като моден спец и няма нужда от личен стилист. Заложила е на по-семпъл грим, без изкуствени мигли и смята да покаже естествен чар. Дрехите си е съобразила с модните тенденции и личните си предпочитания, като акцентира върху масивни бижута. Обстановката е екзотична, а фотосесията на фолк дивата – гореща.

Мария предрича голям интерес към новото си парче и клиповете към него. Освен певчески умения, тя ще покаже и моден усет. Мария сама се грижи за своята визия и моден гардероб. Тя винаги е елегантна, стилна и модерна. Подбира тоалетите си с вкус, като ги съобразява с височината и структурата си. Фолк дивата спокойно може да си позволи услугите на стилист, но предпочита да заложи на своите умения. В телевизионните си изяви, Мария показва класа и стил и никога не залага на евтини, пиарски трикове.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария подготвя ответен удар”

  1. Бижута

    май 04. 2012

    Бижута, Аксесоари за коса, Часовници, Козметика

    Reply to this comment

Добавете коментар