Мария пее „Мен избра”, а Фейсбук й се смее: Ти – милионите му!

Гласувайте за статията

Мария стана за „мезе” в мрежата, а колежките й стискат зъби от яд

 

Мария разби конкуренцията с новото си видео – при това не само, защото тя се кани да го превърне в хит, а и е хвърлила луди пари, за да го създаде.

Мария разбесня колежките си с тези намеци за луксозни хотели

Мария разбесня колежките си с тези намеци за луксозни хотели

Отварачката посвети песента си „Мен избра” на Християн Гущеров. Феновете й знаят, че текстът е подарък за богатия й любим, но дори и те забелязаха, че Мария малко е прекалила със символиката.

От известно време миньончето се подвизава основно във фотосесии, а както тя самата заяви Гущеров е по-важен от кариерата й. Потребителите вече се гъбаркат с нея, защото подозират, че тя се е лепнала за него само заради парите му.

Отварачката най-после пусна ново видео, след като напоследък основно се снима като модел

Отварачката най-после пусна ново видео, след като напоследък основно се снима като модел

Наскоро се разбра, че силиконката се надява да стане крупна собственичка на един от хотелите на фамилията. Тя уговаряла Гущеров да й прехвърли акции, като така ще се облажи с милиони, а и ще има друго поле за изява. Хриси, както го нарича певицата, сигурно ще склони… В името на любовта вероятно всичко това ще се сбъдне за Мария.

Докато това се случи, в новия клип на звездата вече имаме силни намеци в тази посока. Мара Отварачката стои пред луксозен комплекс и палаво се усмихва на младежа, който й партнира. „Накара колежките й да завиждат, те и без това я плюят, а сега ще се пръснат от яд!”, коментират в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар