Мария пак се изцепи: Хриси е бог в леглото

Мария пак се изцепи: Хриси е бог в леглото
3 (60%) 2 votes

Мария не спира да обяснява колко съвършен и уникален е Гущеров, ама дали сама си вярва

Мария Отварачката отново направи издънка. В последното си интервю , тя разказа, каква вярна и предана съпруга е и колко влюбена е в мъжа си. Въпреки,че за фолк певиците се носят легенди за тяхната разкрепостеност и не до там пристойно поведение, Отварачката твърди, че не е в неин стил да сменя партньорите си всяка нощ.

мария

Мария е впечатлена от визията и способностите на Гущеров

Откакто е щастливо омъжена, тя боготвори Християн Гущеров и дарява с всеотдайност семейството си. Миньонката признава, че в тяхната връзка на първо място е сексът, а после остава време за всичко друго. Поп фолк дивата споделя, че Гущеров-младши е лъв в леглото и това е нещото, от което има нужда. Младият мъж я зарежда със сила и енергия и тя се чувства млада и красива.

Много противоречиви са мненията на феновете по този деликатен въпрос, тъй като милионерския син е с доста внушителна фигура и прилича на мечо. Не е тайна, че Мария отдавна мечтае мъжа до нея да е малко по строен, а не пухкавичък. Запознати твърдят, че неведнъж тя се е опитвала да го подложи на какви ли не строги диети, но Християн не се поддава лесно на нейните мераци.

В интервюто си Отварачката говори и затова, че с Хриси искат да имат бебе, което да допълни семейната им идилия и да им донесе късмет, въпреки, че грижите за Марая, по-голямата й дъщеря отнемат доста от свободното й време.

Мария не пожела да разкрие пред медиите, къде се е състояла църковната й сватбата с Гущеров. И по този начин за пореден път избегна скандалната тема дали това се е случило в храм-паметника Александър Невски, въпреки категоричната забрана на патриарха, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Мария пак се изцепи: Хриси е бог в леглото”

  1. АЗ

    мар. 08. 2015

    И какво сега, като е пълен човекът не може да е добър в леглото ли? Я вземете се стегнете… Размерът на „достойнството“ му или това как е в леглото нямат абсолютно нищо общо с килограмите му. А и човек може да си промени теглото, но не и интелекта, добротата и други много по-важни (за една връзка) неща.

    Reply to this comment

Добавете коментар