Мария отсвири Гущеров и си показа „класата“!

Мария отсвири Гущеров и си показа „класата“!
5 (100%) 1 vote

Фолк певицата Мария се върна към кифленските муцуни и провокативните фотосесии

Напук на слуховете, че ще става истинска дама, фолк певицата Мария се върна към предишното си аз. Изпълнителката заряза имиджа на аристократка и се върна към стайлинга и поведението на типичната фолк гърла.

Откакто е с Гущеров, певицата го раздава като част от хайлайфа. Влизането й във висшето общество обаче се провали с гръм и трясък. При последните си фотосесии Мария не само е твърде дръзка, но и показва муцуни и поведение, типични за една фолк гърла. „Показа си рогата“., „Пак се прояви“, „Дама ли? Вижте я как се кикерчи само“, пишат фенове из форумите.

Мария се върна към стария си имидж

Мария се върна към стария си имидж

Според тях певицата се е върнала към имиджа на типична фолк гърла от 90-те години. И няма и помен от поведението и обноските, на които я учи Гущеров.mariq

Певицата "отсвири" съветите на Гущеров

Певицата „отсвири“ съветите на Гущеров

Самата Мария призна, че подобно на Марая и тя самата се учи на обноски. Гущеров обикаля с нея света и Европа, за да й покаже как общуват хората от висшето общество и какво е „класа“. С един замах певицата съсипа месеци грижливо граден имидж на дама. А с последните си снимки и опита да копира визията на Глория, според феновете си е показала, точно колко „далеч“ е стигнала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар