Мария отчаяна, не успява да забременее от Гущеров

Мария отчаяна, не успява да забременее от Гущеров
5 (100%) 1 vote

Мария е готова на всичко, за да роди дете от богаташа

Мария отдавна опитва да забременее, но безуспешно

Мария е решила да зачене ин витро от половинката си Християн Гущеров. Чалгаджиийката е все по-отчаяна, че не успява да дари любимия си с дете. Нейни близки разкриват, че двамата с богаташкия наследник от месеци се опитват да си направят дете, но безуспешно.

Мария е готова на всичко, за да върже Гущеров

Мария е готова на всичко, за да върже Гущеров

Това сериозно притеснявало Мария, която е наясно с желанието на Гущеров да се сдобие със собствен наследник. И въпреки, че получи предложение за брак, певицата все още не се чувствала достатъчно сигурна, че на богаташа няма да му хрумне в един момент да я зареже.

Заради това искала да се подсигури максимално и освен с брак, да върже половинката си и с бебе. За неин ужас обаче тя все не успявала да забременее, въпреки че в последните месеци с Гущеров усърдно работят по въпроса, научиха от Hotarena.net.

Затова Мария е решила, че не иска да чака повече и ще се подложи на ин витро процедура, за да е сигурна, че ще зачене. Докато това се случи пък хитрата фолкаджийка е намерила друг прийом да прикотка още повече богаташа. Отварачката е наясно, че само с креватни умения няма как да задържи за постоянно вниманието на Гущеров, затова включила в схемата си и дъщеря си Марая.

Изпълнителката, която напоследък няма никакви участия, учела момиченцето да нарича Християн „татко“. Само и само да се подмазва на бъдещия си мъж и да го кара да се чувства задължен към нея и щерка й. Тези й действия обаче никак не се нравели на биологичния баща на малката Марая – бившият съпруг на Мария Митко Андонов.

Който бил бесен от факта, че певицата използва детето им, за да постигне собствените си користни цели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар