Мария неутешима – сватбата с Гущеров се проваля

Гласувайте за статията

Мария не може да преживее факта, че с Гущеров няма да могат да се венчаят пред Бога

Мария е изпаднала едновременно в ярост, и в депресия, тъй като няма да може да се венчае за Хриси пред Бога, научи Kliuki.net.

Синодът бил против двамата да вдигат сватба в храм Александър Невски в столицата, писа изданието HotArena.net по информация на Телеграф. Духовниците твърдо отрязали мераците на Отварачката да парадира с парите си и положението на Гущеров.

Мария

Мария изпадна в ярост, синодът й забрани венчавка в Катедралата

Известните влюбени вече поканиха своите гости там, организираха всичко, но си направили сметките без кръчмаря. Те силно се надявали, че ще им дадат разрешение за провеждане на церемонията. Патриаршеското средище обаче не било предвидено вече за подобни прояви, категорични са и от пиар отдела на Българската църква.

Мария и Гущеров пуснали молба по реда, за да измолят благоволението на стопаните, като копнеели финансите им да ги впечатлят и да им дадат зелена светлина. Никой не се трогнал в крайна сметка от позьорските истории на Мара. Получили отрицателен отговор.

Ето защо сега ще трябва да изместят всичко в Света София, където може да си кажат Да и пред свещеник, за да може да са напълно свързани като двойка. Стига да смогнат с времето да го сторят.

Мария отлично знаела, че само царски особи са имали честта да съберат всички на сватбата си в Катедралата. И тя повярвала, че може би е сред тях?!

Уви, сложили я на място и й дали да разбере, че е една обикновена фолк певица, смеят й се в светските среди. Мария била отчаяна, но нямало какво друго да стори, освен да се примири със ситуацията.

Тя пуснала връзките си навсякъде, мрънкала на Християн да уреди нещата, защото се срамувала от публичния скандал, но резултат нямало. Миньончето не може да понесе, че е отхвърлена по такъв груб начин и че не я считат за хай персона, за каквато тя се е взела от няколко години назад.

Откакто срещна Гущеров самочувствието й съвсем се вдигна и претенциите й загрубяха, ала явно има Видовден, кискат се по адрес на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар