Мария модна икона на годината?! Вижте я на наградите Планета

Мария модна икона на годината?! Вижте я на наградите Планета
5 (100%) 1 vote

Мария се изложи с кофти тоалет на наградите Планета

Церемонията по връчването на наградите Планета се превърна в сцена за невиждан гаф на фолк певицата Мария. Изпълнителката спечели приза „модна икона“, а се появи в такъв вид на сцената, че тотално срина имиджа си.

Певицата се появи на сцената с раздърпана бяла риза и кожен панталон. А публиката моментално я освирка в социалната мрежа. „Модна икона ли?“, „Как можахте да дадете наградата на нея?“, „Галена е дизайнер и моделиер, а Мария модна икона, ха-ха-ха!“, „Мария ли? Защо въобще я допускате на концерта“, „За втора поредна година я взима, всичко е нагласено“, „И защо Мария?“ пишат в мрежата.

Мария се изложи на наградите Планета с тоалета си

Мария се изложи на наградите Планета с тоалета си

mariq16mariq 48 mariq 456Повечето почитатели са категорични, че изборът е нагласен, и изпълнителката още от самото начало е знаела, че ще получи приза. Освен това, за разлика от миналата година, Мария нито веднъж не упрекна Пайнера за начина на раздаване на наградите Планета. И с широка усмивка се качи на сцената, за да си вземе плакета.

Модна икона ли?

Модна икона ли?

mariq 2

Публиката е възмутена

Публиката е възмутена

Феновете обаче останаха втрещени не само от липсата на вкус на Мария на наградите Планета, но и от факта, че за втори път взима без основание приза. „Каква модна икона е тя, с тия раздърпани дрехи?“. „По клиповете се фука с Гучи и Шанел, обаче за концерта не можа поне малко да се издокара“, сърдят се почитатели на фолк дивата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария модна икона на годината?! Вижте я на наградите Планета”

  1. Juliana Barakova

    февр. 26. 2014

    Гледайки тоалета на Мария от годишните награди, не бих си позволила да изкоментирам тоалета й като "кофти и че е много зле"???? Просто тоалетът на певицата е много добре подбран за повода, дискретен и в същото време много стилно изглежда

    Reply to this comment

Добавете коментар