Мария крива на сватбата, пя по кръчми до последно

Гласувайте за статията

Мария се наложи да пее по кръчмите до последно, ето защо се появи крива на сватбата си

Мария пя по кръчмите часове преди да каже Да на Християн Гущеров, видя Kliuki.net.

Мария

Мария пя по кръчмите до последно, яви се изтормозена и крива на сватбата

Изтормозена и изтощена певицата се появи на церемонията и нямаше как да не й проличи. Освен всичко друго, Мара Отварачката имаше рожден ден.

И за разлика от други свои колежки или родни красавици, тя не се поглези като принцеса, а беше стриктна и организирана като абсолютен педант. Дали покрай богатата фамилия се е научила на такава дисциплина?!

Не, Мария винаги е била такава, но е странно, че точно сега държеше да се изявява по заведенията, въпреки че няма нужда да го прави.

Тръгнаха слухове, че тя събира пари от хонорари, за да може да се почувства независима около цялата суматоха по случването на сватбата й.

Мария

Мария работи до последно, дори рожден ден не празнува

Така и така вече е Гущерова, което я прави една идея по-отговорна към името и поведението си, Мария явно предпочете да се докаже и да я запомнят като оборотна пайнерка, защото утре може и да няма такъв шанс.

Всъщност никой не вярва, че миньончето от хубаво е хванала пак микрофона, но тя се погрижи бързо да потули всякакви съмнения, че има буря в рая. Дори точно тогава обяви, че ще се жени за Гущеров!

Брюнетката определено успя да изненада всички, които вече я отписаха като половинка на милионерския наследник. А двамата са по-свързани отвсякога. Не само, защото станаха съпруг и съпруга. Малката Марая се възприема като част от това семейство, Хриси за нея е истински втори татко, по-топъл и внимателен от кръвния й.

Нищо по-хубаво не може да има на този свят и Мария го съзнава отлично. Сигурно затова се труди и поти така, че да се почувства и тя значима, с финансов принос към близките си…

Вижте сами как прекара Мария малко преди да облече бялата рокля!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар