Мария като топ красавица в 10 снимки

Мария показа, че може да бъде и топ красавица, 10 снимки, които го доказват

Мария доказа, че може да бъде и топ красавица. Фолк певицата, на която всички се смеят за огромните устни, обаче има и своите проблясъци. Вижте 10 снимки на Мария, на които тя изглежда направо умопомрачително. Иначе казано, не просто добре или умело гримирана, а наистина убийствено красива.

Мила кукло Барби, колко те обичам!

Русо гладно няма важи и за Мария! Колкото и да й се смеят, попадне ли на добър фризьор и на още по-добър стилист Мария изглежда убийствено. Като истинска кукла, смеем да твърдим дори.

Мария доказа, че може да бъде и красавица
Мария доказа, че може да бъде и красавица

Mariq 10_300_400
Мис Слънчице

Ако не друго поне певицата наистина има хубава усмивка. И когато й намалят устните с фотошоп наистина изглежда повече от атрактивно.

Това тяло не е дело на фотошопа
Това тяло не е дело на фотошопа
Тези снимки на певицата подлудиха мрежата
Тези снимки на певицата подлудиха мрежата

Аз съм топмодел!

Е, тук вече признахме фотографа! Миньончето на поп фолка може и да не блести на височина, но умее да позира пред камерите. А на тези снимки Мария изглежда висока почти колкото… Тайра Банкс.

mariq 8_267_400 Mariq 4_267_400

Екзотична като Покахонтас

Mariq 5_400_266

Една модерна Покахонтас
Една модерна Покахонтас

Mariq 6_267_400

По време на пътуването си в Тайланд, Мария си направи няколко снимки, на които изглеждаше доста екзотично. Матов тен, плитки, ефектен грим — копие на северноамериканската индианска принцеса Покахонтас. Или на някоя азиатска богиня?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.