Мария кани само богоизбрани в резиденцията на Гущеров

Гласувайте за статията

Мария сътвори уникално кътче, само за богоизбрани

Мария си я бива и знае как да харчи парите на Гущеров!

След като резиденцията на богаташкото семейство беше оставена в ръцете й да се превърне в ресторант, тя определено се справи умело със задачата. Превърна това кътче в място за богоизбрани, видя Kliuki.net.

Мария

Мария кани само богоизбрани в резиденцията на Гущеров

Певицата наля сума ти средства в класното заведение, където не може да попаднат случайни хора. Гурме ястията, царската обстановка и обслужването ще замаят главата на всеки посетител, а Мария не спира да рекламира придобивката си. Интериорът е запазен автентичен, както си е по наследство.

Къщата е исторически паметник и е на бащата на Християн Гущеров. Той обаче я приписал на бъдещото семейство и Мария се разполага с имота, както намери за добре.

Мария

Мария обожава новата си придобивка

Някои я хулят, че е решила да го превърне в средище за храна, вместо да роди друга идея. Обаче Мария има нюх към успешните проекти, тя е идеалната половинка до Хриси, когото съветва дори по бизнес въпроси.

Ето защо е измислила комерсиален продукт, а не нещо творческо или духовно, обясняват близките й. Сестрата на Мария редовно се възползва от баровския клуб и хапва от предлаганите деликатеси. Звездата е подсигурила всички от родата, а Гущеров плаща за капризите им. Сега нали ще стават още по-близки, явно щастливата съдба ще продължи да ги благославя със своята щедрост.

Мария пък отдавна свикна с този стандарт и за миг не би си помислила да падне по-долу. Тя възпитава строго своята наследничка Марая, която смята да изучи в елитни училища, за да може един ден да не бъде чалга икона, а нещо повече. Мария осъзнава, че нейната професия не може да й даде онази класа, за която винаги е мечтала.

Но по някаква ирония, точно покрай славата си на пайнерка, тя успя да завърти главата на Християн Гущеров и да се трансформира в принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар