Мария Илиева плаши със стърчащи кокали (Фото)

Гласувайте за статията

Поп певицата Мария Илиева тотално прекали с диетите.

В стремежа си да извае перфектно и стилно тяло, изпълнителката заприлича на скелет. На последния си концерт в Козлодуй поп дивата демонстрира визия, която притесни феновете й.

Мария Илиева плаши с вида си

Мария Илиева плаши с вида си

„Щастлива съм, чувствам се добре и във форма“, заявява певицата, но видът й говори друго. Прекалено слаба, с крайници, започващи да заприличват на клечки, тя в момента има вид на анорексичка.

На всичкото отгоре певицата не спира да подчертава слабото си тяло с оскъдни дрешки. Които не въобще не покриват плашещо слабата фигура на звездата.

„Това облекло не ми се струва много подходящо за пред децата”, гласи коментар под снимката. Някои от феновете на фолк дивата съвсем не бяха очаровани нито от оскъдния й тоалет пред децата, нито от твърде слабото й тяло.

Повече от година Илиева задържа вниманието върху себе си, като на всяка своя изява изглежда все по — слаба и елегантна. Оказа се, че отслабва, за да разчупи всички познати до сега стереотипи за себе си. Но се поувлече с диетите.

Напоследък Мария все по — често залага на по-провокативна визия. Доказва го и последната й фотосесия за популярно мъжко списание, където певицата е свалила всичко от себе си. Въпреки това изпълнителката напоследък направо плаши с вида си, тъй като буквално е станала кожа и кости.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар