Мария Илиева глези гаджето си с романтична ваканция (Много снимки)

Поп певицата Мария Илиева зарадва гаджето си с романтична ваканция в Португалия.

Изпълнителката, която само преди няколко месеца бе на лисабонска сцена, не издържа и отново се върна там.

Както изглежда красавицата е направо влюбена в Португалия и след съвместните си концерти с Тони Карейра отново побърза да я посети. Този път обаче Мария не бе сама, а с новия си любим.

Мария Илиева заведе новия си на почивка
Мария Илиева заведе новия си на почивка

Певицата, която от няколко седмици се носи на крилете на любовта показа на новото си гадже най-романтичните кътчета от Португалия. Илиева не пропусна да зарадва и феновете си със снимки от там.

Сред местата, които певицата и гаджето й посетиха са едни от най-красивите забележителности в Португалия. Самата изпълнителка не крие, че е очарована от топлия прием, който по време на турнето си получи там и при първа възможност побърза отново да се върне.

Певицата се влюби в Португалия
Певицата се влюби в Португалия

Освен че благородно й завидяха за романтичния воаяж, почитателите на Мария не пропуснаха да отбележат и колко добре изглежда певицата. Откакто се влюби, изпълнителката буквално се топи от любов и от ден на ден изглежда все по-слаба.

„Приличаш на ученичка!“, „10-ти клас най-много“, шегуват се с певицата фенове. И отбелязват, че изпълнителката от ден на ден изглежда все по-млада.

Самата Мария, освен с нова фигура и романтична ваканция се похвали и с нов сингъл. Тези дни певицата пусна премиерно видеото към новата си песен „Играя стилно“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.