Мария Илиева: “Бих направила дует с Глория”

Гласувайте за статията

Чаровната брюнетка участва в “Нека говорят” по Би Ти Ви. На въпрос на един зрител, дали би направила дует с поп фолк изпълнителка и по-конкретно с Глория, тя отговори, че е отворена за нови неща. За симпатичната певица, талантът не е най-важен. Освен него, са необходими много други качества, като отговорност, дисциплина и коректност. Като дете на разведени родители, тя осъзнава колко важно е семейството. Не се чувства самотна, защото има много приятели, които я подкрепят и не й позволяват да изпада в депресия.

Мария има и изяви в киното, справя се перфектно с различните аспекти на изкуството. Би пяла пред всякаква публика и уважава всеки жанр в музиката. Не се обявява против родната чалга, както обичат да правят много други изпълнители, които след време завоалирано се опитват да се “внедрят” в печелившата гилдия. Брюнетката не чувства граници и бариери, когато общува с хора от други националности. Намира път към всеки и вярва в съдбата.

Изпълнителката на “Нищо” е работила като секретарка, застрахователен агент, управител, а всъщност е искала да стане хирург. И до днес си спомня с носталгия за отминалите си копнежи, но смята, че музиката е нейното призвание. Мария е амбициозна и находчива. Тя се цели винаги на високо. Но обратно на очакванията, не мечтае за световна слава, нито се възприема като звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар