Мария Игнатова: Няма драма между мен и Яна!

Известната актриса пожела много щастие на младоженците

Мария Игнатова проговори за драмите с Яна Акимова. Бившата съпруга на бизнесмена Петко Димитров бе замесена в страхотен скандал с настоящата му половинка Яна.

Мария Игнатова проговори за драмите с Яна
Мария Игнатова проговори за драмите с Яна

В публичното пространство се говореше, че двете дами безумно ревнуват Петко една от друга. Яна стигнала до там, че заявила на всеослушание, че синът на Петко и Яна – Виктор, обичал повече нея, отколкото майка си.

Както се оказа, слухът се оказа поредната злобна клюка, по адрес на красивата младоженка. А Мария Игнатова лично опроверга мълвата, че има проблеми с половинката на Петко. Тя не само се появи на сватбата на бизнесмена, но също така не крие, че е много щастлива от сватбата на танцьорката с Петко.

Актрисата опроверга слуховете, че има проблеми с танцьорката
Актрисата опроверга слуховете, че има проблеми с танцьорката сн. Булфото

Мария сподели, че е била много спокойна от сватбата на влюбените и се радва много за Петко. Тя му пожела успех и щастие с Яна, давайки да се разбере, че няма никакви проблеми с нея.

За сина си Виктор, Мария каза, че и двамата с Петко обожават детето и продължават да се грижат всеотдайно за него, както досега. И сватбата на бизнесмена не променя отношенията между двамата.

Запитана дали сватбата на Петко не е настроила нея и Рачков на същата вълна, чаровната актриса със смях споделя, че поне засега двамата не бързат с брака. Рачков засега се въздържа да я отведе пред олтара и не я поискал, но стигне ли се дотам, ще се венчаят спонтанно и без много шум.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.