Мария Игнатова и Алекс се гъбаркат с Николета в ефир

Мария Игнатова и Алекс се гъбаркат с Николета в ефир
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова и Алекс Раева имитираха смешните жестове, които Николета прави, докато води Папараци

Мария Игнатова

Като две капки… ВОДА!

Мария Игнатова и Алекс Раева се изгъбаркаха с Николета Лозанова и предаването й „Папараци“, видя Kliuki.net. Двете водещи на X Factor тънко се подиграха с плеймейтката и жестовете, които прави, докато води клюкарското си шоу.

Мария Игнатова и Алекс се подиграха на интерактивния начин на водене на Николета. Съпругата на Валери Божинов постоянно мята ръце пред камерите, уж че сменя сензорни холограми с докосване. Тя прави това движение толкова често, че не само й стана запазена марка, но и взе да досажда на зрителите.

„Николета като вземе да маха като някоя хахо, ми е много смешна. Все едно гони мухи“, „Това със сензорния екран започва да става банално – всеки знае, че НиЛо мята в празното пространство, какво се правят на интересни“, са само част от коментарите по повод досадното ръкомахане.

Явно от конкурентната телевизия също са забелязали комичните й жестове и водещите на X Factor решиха да се избъзикат с Николета.

Мария Игнатова

Мария Игнатова и Алекс жестикулират върху въображаема холограма

След като анонсираха следващия спот, Мария Игнатова и Алекс едновременно направиха жеста на Николета. Това развесели и публиката и всички се досетиха кого пародират двете водещи.

„Ха-ха, видяхте ли Мария Игнатова и Алекс Раева как се изгавриха с Николета и „Папараци“, направо паднах“, „Познайте кого имитират водещите“, „Тия двете ще ме уморят, как се подиграват на Николета“, гласят част от коментарите в социалните мрежи.

Колкото до лайфа на X Factor снощи – за феновете ще кажем, че отпадна най-възрастният участник Атанас Ловчинов. Зрителите бяха гласували най-малко за него и Георги Бенчев, което ги постави един срещу друг на елиминации.

Бенчев изпълни спасяващата си песен „My way” на Франк Синатра доста по-добре от Ловчинов, който по-скоро се прозяваше на сцената, отколкото да пее. В крайна сметка журито реши да остави Бенчев в X Factor. Вижте ТУК как Георги Бенчев се подиграва с Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар