Мария и Гущеров с романтично сватбено пътешествие

Мария и Гущеров с романтично сватбено пътешествие
5 (100%) 1 vote

Мария и Гущеров изчакват времето да се стопли, за да осъществят воаяжа си

Мария и Гущеров се врекоха един на друг с кратък обет

Мария и Гущеров ще си подарят романтично сватбено пътешествие. Новоизлюпените младоженци са решили да обиколят някои от най-романтичните кътчета в Европа като по този начин отбележат началото на живота си като семейство. Заради студеното зимно време в момента обаче двамата са решили да поизчакат със сватбеното си пътешествие и да го осъществят напролет. Когато ще могат спокойно да се разходят из забележителностите на Стария континент без да се притесняват от студа.

Мария и Гущеров

Мария и Гущеров

Дотогава Мария и Гущеров най-вероятно ще се концентрират върху създаването на наследник. Макар от суеверие да избягват да обсъждат тази темата, за никого не е тайна, че младоженците мечтаят за свое дете. Майките на младоженците – Анелия и Йорданка също нямат търпение да станат баби и се вълнуват дори повече от самите влюбени че в най-скоро време може да се сдобият с внуче.

Не по-малко развълнувани са и бащата на Християн – Добромир, и втората му съпруга Дияна, които кумуваха на сватбата на певицата. Самата Мария сподели, че в това отношение не е от суеверните и предпочита именно те да са до нея в този важен ден, тъй като тя и половинката й нямат много приятели, понеже са доста себични и нямат никакво доверие на хората, научиха от hotarena.net.

Именно затова с клетвените си обети Мария и Гущеров си обещаха да бъдат двамата заедно завинаги. Припомняме ви, че певицата се венча за избраника си на пищна церемония тази събота, на която присъстваха най-близките й приятели и колеги. Тя и Християн разписаха гражданския си брак няколко дена по-рано – на 13 януари, рождения ден на изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария и Гущеров с романтично сватбено пътешествие”

  1. Silvia Silvana

    ян. 20. 2015

    Zasto pi6ete zatova

    Reply to this comment

Добавете коментар