Мария и Гущеров пред раздяла, той си има друга?

Мария и Гущеров пред раздяла, той си има друга?
5 (100%) 1 vote

Мария и Гущеров нямат намерения да се женят, певицата лъже за сватбата

Мария и Гущеров изобщо не са толкова щастливи, колкото го изкарва чалгаджийката

Мария и Гущеров са на прага на раздялата! Бомбастичната новина ни беше съобщена от редовен читател на kliuki.net, пожелал анонимност. Източникът ни твърди, че е близък до звездната двойка и в нея нещата изобщо не са такива, каквито изглеждат. И по-скоро каквито се опитва да ги изкара Мара.

Мария и Гущеров

Лъже ли Мария за сватбата с Гущеров?

„Християн от много време не я има за нищо. От скоро дори си има и ново момиче и Отварчаката ще остане с подвита опашка“, категоричен е информаторът ни. Нещо повече, богаташът дори отказвал да води половинката си на официални и фирмени събития, за да не я представя на другите. От Kliuki.net не се обвързваме с категоричност да твърдим, че думите му са на 100% истина. И че Гущеров кръшка на певицата. Факт е обаче, че въпреки, че обяви в ефира, че Гущеров й е предложил брак, Мария все още не се е появявала с годежния си пръстен.

Мария и ГущеровКойто не й бил по мярка и затова е трябвало да го даде за поправка. Любопитство предизвиква и внезапното й решение отново да поднови клубните си изяви и да пее по дискотеките. Макар да твърдеше, че се отказва от това, тъй като Хриси бил против. Явно обаче е започнала да усеща, че отношенията помежду им се пропукват и е решила да не зарязва източника си на приходи. Понеже ако богаташкият наследник я зареже, тя остава без пукнат лев и ще трябва да разчита единствено на парите, които изкарва с пеене, издават запознати.

Голяма част от онлайн потребителите също са на мнение, че сватба изобщо няма да има и цялата показност на Мара е просто театър. „Мъчи се да го върже с отчаяни усилия. Лъже за годежа, за да го постави пред свършен факт и да го накара да й предложи“, убедени са форумци. „Който се жени, просто се жени, не вдига шум до небесата“, са най-често срещаните коментари на феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария и Гущеров пред раздяла, той си има друга?”

  1. Tomy

    Дек. 02. 2014

    Godejdniat prusten se nosi na LIAVATA ruka!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар