Мария и Азис с ново парче, тя го развали (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Мария и Азис се похвалиха с ново парче, но коментарите са убийствени по адрес на госпожа Гущерова

Мария и Азис зарадваха феновете с Моля те, не ми звъни!

Очакваше се да има реакции, но никой не е предполагал, че те ще бъдат толкова критични по адрес на госпожа Гущерова, видя Kliuki.net.

Мария

Мария развали парчето с Азис?!

Талантът на Азис никой не смее да оспори, той винаги е омагьосвал публиката, независимо дали тя си пада по чалгата или не. Мара Отварачката обаче обра кофти коментари, които я винят за провала на новото парче.

Тя била напълно излишна, само създавала смут с гласа си, не обогатявала с нищо песента… Може и сами да прецените, когато се запознаете с видеото, но е факт, че Мария няма да остане доволна от отзивите.

Тя за втори път залага на Азис, надявайки се това да я изстреля окончателно на върха. Все пак има сериозна конкуренция в лицето на Галена или Преслава, а тя самата доста време беше далеч от сцената.

Не че беше спряла с клиповете и хитовете, но определено се налага да се бори за малко повече внимание. А Азис винаги продава! Хитрата Мария го знае отлично, ето защо двамата се сдушиха и вадят продукт след продукт.

С последния сякаш сгафиха?!

Или поне Мария не е на това ниво, което са искали да бъде почитателите на лекия жанр. От друга страна, тя пък разкрива божествени и преливащи прелести, което ще накара много от тях да залепнат пред екрана.

Миньончето се грижи за своята фигура, поддържа силикона напращял и го поднася на тепсия редовно напоследък в кръчмите.

Сега беше време да го демонстрира и тук в Моля те, не ми звъни!

Вижте сами за какво става дума и оценете с мнението си парчето на Азис и Мария!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар