Мария и Християн Гущеров ще имат бебе! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Мария и Християн Гущеров вече са решили въпроса с бебето, очаквайте го скоро

Мария ще се оттегли от сцената за по-дълго, нищо че съвсем наскоро се върна обратно и зарадва феновете си, научи Kliuki.net.

Мария

Мария и Християн се целуват на сватбата

Всъщност новата госпожа Гущерова планира да стане майка. С Християн вече са обсъдили въпроса с бебето. Само да се затопли и почваме опитите, сподели тя в прав текст в ефира на предаването На кафе.

Водещата Гала скочи от радост и побърза да я поздрави за решението.

Разбира се, Мара отправи молба към Бог, надявайки се, че ще я дари с едно прекрасно детенце. Феновете й определено го желаят, както отдавна копнееха да я видят в бялата рокля.

Миньончето е станала още по-вярваща отпреди, призна самата тя.

За това са виновни родителите на Гущеров, които я научили да очаква добро, ако мисли и прави същото. Певицата определено е помъдряла покрай връзката си с Хриси, нищо че околните й се смеят и редовно я подиграват.

Причините са, че той е значително по-млад, че е внушително богат и от знатна фамилия. Мария успя да спечели всички тях и днес вече е част от голямото семейство Гущерови.

Годината започва ударно и страхотно за брюнетката, която преди около месец изненада всички с появата си в дискотеките.

Предприе участия, макар да беше сложила окончателен край с тях, което учуди дори почитателите й. Някъде там тръгнаха слуховете, че е скъсала с половинката си, но тя пък отговори, че тъкмо е получила предложение за брак.

Християн бързал със сватбата и искал да я вдигнат навръх рождения ден на Мария, което е леко странен факт, още повече, че не й е дал възможност за по-сериозна организация…

Какви са причините, само те си ги знаят, но е факт, че мисис Гущерова е изключително щастлива от събитието в живота си!

Вижте повече във видеото!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар