Мария дразни Алисия! Виж как й напомня, че е била първа с Ники!

Гласувайте за статията

Мария си пусна нова снимка от Сен Тропе

Фолк певицата Мария отново намери повод да подразни Алисия. След като я изкопира в новото си видео „Любими ръце“ певицата си пусна снимки от ваканцията си в Сен Тропе.

Мария пак дразни Алисия

Мария пак дразни Алисия

На един от фотосите Мария си играя с малката Марая в басейна. А снимката подозрително прилича на миналогодишните снимки на Алисия и синът й, които тогава също си почиваха на френската Ривиера.

Певицата пусна снимки от ваканцията си в Сен Тропе

Певицата пусна снимки от ваканцията си в Сен Тропе

„Само Ники Михайлов липсва на кадъра на Мария, за да са идентични“, подхвърлят светски клюкари. Публична тайна, че е, преди да се събере с Християн Гущеров Мария имаше кратък флирт с футболиста.

И изкопира екс половинката на Ники Михайлов

И изкопира екс половинката на Ники Михайлов

Двамата дори прекараха няколко дни заедно, малко преди футболиста да тръгне с Алисия. Мария обаче до последно отричаше, че това е вярно и дори твърдеше, че е на почивка със съпруга си, въпреки че двамата от месеци бяха разделени, пишат от bliasak.bg.

По всичко изглежда, че изпълнителката не може да забрави бившия си възлюбен и си търси поводи да подражава на последната му изгора. Мария изкопира почти едно към едно видеото към новата си песен от Алисия и хита й „Мистър Грешен“. А сега изглежда е намерила начин отново да я дразни, пускайки снимки от ваканцията си в Сен Тропе, на които й подражава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар