Мария държи 5-годишната Марая на диета!

Гласувайте за статията

Мария имала голям комплекс заради късите си крака и се притеснявала, че Марая й ще се метне на нея

Мария, Марая,

„Искам дъщеря ми да има хубаво тяло! Лошо ли е?!“, оправдавала се Мария

Мария държи 5-годишната си дъщеря Марая на диета. Фолк певицата постоянно ограничавала детето и изпитвала истински ужас, че малката може да напълнее, тъй като самата Мария била предразположена.

„Кво толкова?! Искам дъщеря ми да има хубаво тяло! Лошо ли е?!“, оправдавала се певицата пред укорителните погледи на свои приятелки, цитира я HotArena.net, позовавайки се на „България Днес“.

Миньончето на поп фолка имала голям комплекс заради ниския си ръст и късите крака и се притеснявала, че дъщеря й ще се метне на нея. „Не искам дъщеря ми да е ниска и дебела и да търпи подигравки“, киснела се Мария. Тя подлагала 5-годишното момиченце на специален режим, за да е сигурна, че ще държи хубави килограми.

Това възмути майките по форумите и те засипаха певицата с обидни думи и квалификации. Припомняме, че само преди няколко седмици Мария отново бе упрекната от мамите, затова че гримира детето си. Фолк певицата плати за специална фотосесия на дъщеря си, като на снимките момиченцето бе с грим.

Но новината за диетите, на които подлага Марая, преляха чашата. „Това са болни амбиции на комплексирани майки! Нелепо е да ограничаваш 5-годишно дете“, възмущават се интернет потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар