Мария цъфна с прическата на Габриела Радославова

Мария цъфна с прическата на Габриела Радославова
3 (60%) 4 votes

Мария се хвали с къдриците на Габриела Радославова, скъсаха от подигравки в мрежата

Мария се похвали с чисто нови къдрици в социалната мрежа, а фенове я скъсаха от подигравки. Изпълнителката цъфна с нова фотосесия във Фейсбук, с която презентира новия си клип. Освен, че се изфука с тънка фигура, Мария демонстрира и прическа в стил „Мис Джуки“. Визията на Габриела Радославова стана повод за доста шеги по неин адрес, а сега по адрес и на изпълнителката.

„Не коса, а губер“, „Мислех, че модата на китениците е минала“, „Мария е досущ като мис Джуки, като близначки си приличат“, смеят се форумци.

Мария цъфна с прическата на мис Джуки

Мария цъфна с прическата на мис Джуки

Преди броени седмици с подобен стайлинг се появи и Габриела Радославова, която разпитваше политиците, как ще изненадат приятелки и съпруги за 8-ми март. По-обсъждана от самата мис Джуки бе прическата й, която обра точките по коментари.

Певицата направо стана двойничка на Габриела Василева

Певицата направо стана двойничка на Габриела Василева

„Като близначки са си“, „Само по цвета на косите можете да ги различите“, „Клонинги“, майтапят се потребители в мрежата.

По цвета на косата ще ги различите

По цвета на косата ще ги различите

Според феновете именно Габриела Радославова е вдъхновила Мария за новата й визия. И мнозина са на мнение, че подобни къдрици на изпълнителката, никак не й отиват.mneniq 1 Mneniq 2

„С това малко тяло и тая огромна грива на главата, изглежда невероятно смешна“, „Нелепо е просто“, „Що за прическа“, гласят коментарите в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар