Мария бременна от Гущеров? (С Алисия заедно на парти)

Мария бременна от Гущеров? (С Алисия заедно на парти)
5 (100%) 3 votes

Мария бременна от Християн Гущеров, с Алисия се помириха?

Бременна ли е Мария от Християн Гущеров? Този въпрос обиколи форумите през последните дни, след като певицата бе засечена на светско парти с доста широк тоалет. Модно ревю, едно от най-популярните на сезона, събра на едно място куп фолк звезди.

Сред ВИП — гостите на събитието бе и Мария, която изненадващо прекара повече от час в компанията на Алисия. Двете певици изгледаха внимателно ревюто и не обръщаха особено внимание на сащисаните погледи на присъстващите.

Мария бременна от Християн Гущеров?

Мария бременна от Християн Гущеров?

И докато настоящото гадже на Ники Михайлов се появи в тясна черна рокля, то Мария заложи на широко черно манто, което скриваше наедрялата й фигура. Събирането на Алисия и Мария на едно място само по себе си бе сензация, но любимата на Християн Гущеров май е и бременна, освен това.

Двете певци не се поглеждаха и очевидно не се чувстваха никак добре в компанията една на друга. От друга страна Мария прикова погледите с широкия тоалет, който я правеше да изглежда в много напреднала бременност.

„Да не чака бебе от Хриси?“, „Възможно ли е да е бременна?“, „Май наистина ще става майка“, пишат форумци из мрежата.

Самата певица досега е коментирала лаконично слуховете около всякакви истории и е отричала майчинството си. От няколко седмици обаче Мария избягва да се снима в лице и май причината е наедряващата й талия, коментират потребители във виртуала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар