Мария бърза да се омъжи заради бременност

Мария бърза да се омъжи заради бременност
5 (100%) 1 vote

Мария бърза със сватбата, бременна е

Мария само преди броени дни обяви, че е сгодена, а вече бърза да се омъжи. Изпълнителката пусна бомбата, че Християн Гущеров й е предложил брак и двойката планира скоро сватба.

Всъщност датата е дори определена — 17 януари. А Мария бърза с венчавката, по една простичка причина — ще става майка.

Изпълнителката не крие, че иска да дари втората си половинка с бебе, но досега все не й се получаваше. Очевидно новината, че ще става майка е подействала отрезвяващо на влюбената двойка, която доста дълго отлага годежа и сватбата си, твърдят техни приближени.

През последните три години Мария и Християн Гущеров са направо неразделни и лудо влюбени един в друг. Напук на коментарите, че е с него заради парите му, Мария успя да задържи вниманието му за дълго време.

Мария чака бебе, бърза със сватбата

Мария чака бебе, бърза със сватбата

Бизнесменът дори й предложи официално брак, а певицата доскоро не бе сигурна, кога ще бъде сватбата. Преди броени обаче стана ясно — 17 януари 2015 — около рождения ден на звездата.

„Защо е това бързане?“, питат мнозина потребители из форумите, а според слуховете, отговорът е повече от ясен. Певицата е научила, че ще става майка другото лято и вероятно няма никакво намерение да протака сватбата.

Предвид факта, че на първата си венчавка, изпълнителката изглеждаше като принцеса, едва ли ще иска на втората да й личи бременното коремче. Колежки на изпълнителката шушукат, че фолк дивата е седмото небе заради предстоящото раждане и няма търпение да дари любимия си с наследник.

По всяка вероятност певицата ще мълчи за щастливото събитие от суеверие, въпреки че вече няколко месеца се шушука, че двамата с Християн Гущеров ще стават родители. Бързата им сватба окончателно затвърди клюките, че певицата е бременна и половинката й няма търпение да я отведе пред олтара, преди да роди. Двойката вероятно ще се венчае във Виена, където живее бъдещият свекър на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар