Мария: Аз съм всичко, за което Хриси диша!

Мария: Аз съм всичко, за което Хриси диша!
5 (100%) 1 vote

Мария изуми с признание за Християн Гущеров

Мария изуми с признание. Фолк певицата сподели, че във връзката й с Християн Гущеров единият дава на другия всичко и никой не прави кръчмарски сметки, кое колко струва. Изпълнителката до такава степен се е вживяла в идеята, че е принцеса, че дори намекна, че тя е единственото, заради което Християн Гущеров диша.

Певицата заяви, че само истинските чувства, себеотдаването и верността могат да задържат един човек в една връзка. Но също така сподели, че просто няма как да се получи, ако другия не даде своя дял.

Мария заяви, че е светът на Християн Гущеров

Мария заяви, че е светът на Християн Гущеров

Мария обаче намекна, че едва ли не се е превърнала във фокуса на света на Гущеров. „Да се събуждаш за този човек, да дишаш за него, това е важно“, заяви певицата, давайки да се разбере, че за бизнесмена тя е именно центърът на вселената.

Фолк дивата също така сподели, че в тяхното семейство бракът и парите не са важни. Не скри обаче, че във връзката им единият дава, докато другият само взема.

Въпреки това двойката е щастлива от начина на живот, който води и се чувстват добре в това уравнение. „Всичко останало са кръчмарски сметки“, категорична е фолк дивата, по адрес и на коментарите, че е с Християн Гущеров само заради парите. Мнозина обаче смятат, че Мария просто ловко се измъква от деликатната ситуация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария: Аз съм всичко, за което Хриси диша!”

  1. 123

    юли 04. 2014

    Еййй просто момиче, явно така трябва да говори, а иначе Християн с какви и колко обикаля по курортите е отделен въпрос…

    Reply to this comment

Добавете коментар