Марионетката Пламен му свалиха маската, но Биг Брадър го държи!

Гласувайте за статията

Марионетката Пламен му свалиха маската, но Биг Брадър все така го държи в Къщата, недоволстват зрители

 

Марионетката Пламен му свалиха маската, но Биг Брадър все така го държи в Къщата, недоволстват зрители, научи Kliuki.net!

Марионетката Пламен му свалиха маската, но Биг Брадър го държи в Къщата

Марионетката Пламен му свалиха маската, но Биг Брадър го държи в Къщата

Че някои вече са се усетили за прикритието на Пламен стана ясно по време на снощния епизод, когато съквартирантите имаха тежка мисия.

Беше им съобщено кой какво е говорил зад гърба на другия и веднага лъсна истината. Малцина са тези, които вярват на Пламен – той им се струва съмнителен и с мисия. Въпреки, че той самият се опита да се измъкне от темата, за повечето стана пределно очевидно, че нещата са ужасно съмнителни.

Съквартирантите вече знаят, че Пламен има мисия и не е този, за който се представя

Съквартирантите вече знаят, че Пламен има мисия и не е този, за който се представя

Присъствието му сред ВИП-овете би трябвало да приключи на момента, ако се спазваха правилата, убедени са феновете на формата. „Отново шашма, нали Пламен не е звезда, там е, за да всява конфликти и интриги, след като вече го разкриха, е време да си ходи!”, обсъждат дразнителя в шоуто.

Наистина Пламен се справяше доста умело със задачите си и успя да изпълни повечето предизвикателства, които му бяха поставени. Негов е и приносът Лияна и Мариян да започнат с ухажването, тъй като още в началото той им каза колко сладка двойка са и ги настрои любовно.

Сега обаче какво следва и защо от продукцията мълчат?! Това се питат в мрежата всички, които следят предаването. „Не би било честно да остане, явно е връзкарче!”, обобщават ситуацията някои.

Вижте сами как марионетката Пламен му свалиха маската, но Биг Брадър все така го държи в Къщата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар