Марина Мицич на гости в ТВ7 с Никол и Джорджиа – виж сладките принцеси!

Марина Мицич на гости в ТВ7 с Никол и Джорджиа – виж сладките принцеси!
3.67 (73.33%) 3 votes

Марина Мицич показа своите сладки принцеси Никол и Джорджиа

Марина Мицич пристигна в ТВ7 с малките си сладурани Никол и Джорджиа, видя Kliuki.net.

Участничката в Къртицата сподели, че това е нейното богатство, а водещите на предаването ахнаха от присъствието на двете принцеси.

Марина Мицич

Марина Мицич със сладките си принцеси Никол и Джорджиа

Чаровните дъщерички на Марина Мицич не се притесняваха особено от вниманието към тях. Те дори си хапваха шоколад и лицата им бяха здраво изцапани, което ги направи още по-симпатични в очите на Ива Екимова от Жените говорят.

Марина Мицич е отново в реалността и се връща към ролята си на майка. Тя е изпуснала третия рожден ден на момиченцата, които са били досега при баба си в Гърция.

Марина Мицич

Марина Мицич и момиченцата й в ТВ7

Но сега Марина ще си навакса с подаръци и весели моменти заедно със своите деца. Марина Мицич е доволна от появата си в Къртицата, а фактът, че е оцеляла почти до края, я прави още по-горда със себе си.

В скоро време нищо чудно да я видим на екран, тъй като тя вече има опит в медиите и се надява да й се отвори такава възможност.

Марина Мицич беше заплашена от Ивайла Бакалова, че ще бъде съдена, защото каза доста неприятни думи по неин адрес. След поредица от извинения, може и да й се размине, ако Мис България омекне като излезе от формата.

Вижте във видеото ТУК малките принцеси Никол и Джорджиа, които правиха компания на Марина Мицич!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар