Мариана Векилска слезе от екран (Нисък рейтинг я провали като водеща)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска слезе от екран, свалиха  й предаванията

Мариана Векилска слезе от екран предсрочно. Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ изненадващо се озова без предавания и няма да се появява в ефир, до есента.

Тогава тя ще води обедните новини, а кой ще е новия водещ на предаването засега не е ясно.

След рокадите в Би Ти Ви, Антон Хекимян и Биляна Гавазова поеха щафетата от Генка Шикерова и Косьо Караджов за сутрешния блок. На водещия му дойде в повече да води и сутрешно предаване и съботно-неделен блок и прехвърли щафетата на Векилска. Само за две седмици обаче Мариана Векилска успя да срине рейтинга на новото шоу.

Мариана Векилска слезе от ефир заради рейтинг

Мариана Векилска слезе от ефир заради рейтинг

Водещата уж дискутираше важни въпроси, имаше интересни гости, но предаването вървеше надолу. По тази причина от медията решиха да свалят уикенд — блока до есента, като и тогава е под въпрос дали ще го върнат. Предвид неочакваните размествания в Нова телевизия, ТВ7 и рокадите в Би Ти Ви, може да станем свидетели на неочаквани изненади.

Вече вървят залози, кой ще седне на горещия стол на водещия на „Тази събота“ и „Тази неделя“. Очаква се Лора Крумова да се върне от майчинство и да поеме щафетата. Междувременно обаче са възможни и неочаквани промени, тъй като се говори, че Венета Райкова също има амбиции да се изявява в първата частна национална телевизия и нищо чудно тя да смени Лора Крумова в съботно-неделния блок.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мариана Векилска слезе от екран (Нисък рейтинг я провали като водеща)”

  1. Билки

    юли 26. 2014

    Нищо и никой не е вечен!

    Reply to this comment

Добавете коментар