Мариана Попова удари Слави: Гласът на България е лъжа!

Гласувайте за статията

Поп певицата избухна срещу шоумена в социалната мрежа

Мариана Попова нанесе невиждан удар на Слани Трифонов. Популярната певица изрази публично възмущението си във връзка с предаването „Гласът на България“ и избухна във Фейсбук, наричайки формата една огромна лъжа.

Мариана Попова избухна срещу Слави

Мариана Попова избухна срещу Слави

Певицата отправи жестока критика към Слави, заявявайки, че предаването се прави единствено с цел рейтинг и пари, а не за да даде шанс на младите таланти да се изявят на голямата сцена. Изпълнителката сподели, че е потресена от това, какво се случва с тях, както и от факта, че победителката от първия сезон на предаването така и не е успяла да издаде дори първия си албум.

Певицата публично упрекна шоумена

Певицата публично упрекна шоумена

„Гласът на България?!!!!!!!!………Днес се видях с много от участниците в първия сезон, тъжни деца, изправени пред избора да нямат такъв., пише в социалната мрежа певицата.

Попова изнесе гневна тирада, с която изрази и възмущението си от отношението към победителката в първия сезон на формата Стелияна.

„На Стелияна албума седи заключен в шкафа?!……шарлатани, а добрите вкъщи, заключени и уморени.“, пише още Мариана Попова.

В откровената си критика певицата споделя, че е възмутена от погубените таланти, които въпреки надеждите за слава и успех, така и не са успели да се реализират. Попова даде още ясно да се разбере, че е възмутена и че за нея шоуто е само една огромна машина за пари, а не възможност за младите таланти . „Успех Гласът на България, радвам се, че не съм вече част от тази огромна лъжа!!!!!!!!!!!!!“, казва още певицата.

Голяма част от феновете й я подкрепиха, но се чуха и критики, че изпълнителката се е проявила като изключително неблагодарна. Попова обаче е добре известна с острия си език, както и с това, че винаги казва високо това което мисли. Особено, когато е убедена, че е права.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мариана Попова удари Слави: Гласът на България е лъжа!”

  1. Rozalina Konstantinova

    апр. 12. 2013

    Tujna istoria… Bravo za kuraja Mariana!

    Reply to this comment

Добавете коментар