Мариана Попова обяви война на Саня Армутлиева

Мариана Попова обяви война на Саня Армутлиева
5 (100%) 1 vote
Певицата въобще не цепи басма на маститата продуцентка

На крачка от финала в „Х фактор” певицата Мариана Попова поведе война срещу Саня Армутлиева, възмутена от наглото лансиране на рапъра Наско в шоуто. Докато течеше финала на музикалното състезание, певицата призова всички свои приятели и почитатели да гласуват срещу протежето на продуцентката.
„Тази вечер е финалът на „Х фактор”. Не оставяйте другите да решават вместо вас. Аз се надявам тази вечер да победи отново истината и Саня да не получи незаслужената позиция и победа. Скромно, от една проста певица” – написа на личния си профил във Фейсбук Мариана Попова.

Мариана Попова

Мариана изригна срещу Саня заради Наско

Малко по-късно певицата се обърна още по-директно към шефката на „Вирджиния рекърдс” с въпроса къде е албумът на победителя от предишния сезон Рафи. По регламент победителите в музикалните тв формати сключват договори с Армутлиева за продуциране. Три години след победата си през 2007 г., първият български „Мюзик Айдъл” Невена Цонева обаче заведе дело срещу „Вирджиния рекърдс” и излезе краен победител в съдебната битка – припомня „Уикенд”.

Засега Саня мълчи и не взема позиция за нападките на Попова в социалната мрежа. Съдейки по характера й обаче, продуцентката едва ли ще й остане длъжна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар