Мариана Попова цъфна бременна в Като две капки вода?

Мариана Попова цъфна бременна в Като две капки вода?
5 (100%) 1 vote

Мариана Попова цъфна бременна в Като две капки вода, което тотално изуми зрителите на предаването

Мариана Попова е бременна?!

Този въпрос вече обикаля интернет пространството, а запознати твърдят, че певицата отдавна се надявала на второ дете, научи Kliuki.net.

Мариана Попова цъфна бременна в Като две капки вода?!

Мариана Попова цъфна бременна в Като две капки вода?!

Нищо чудно тя наистина вече да е бременна, а големият корем, който показа в Като две капки вода, едва ли се дължи на преяждане, обсъждат я в нета.

Мариана Попова беше в плътно прилепнала рокля и влезе в ролята на Уитни Хюстън.

Мариана Попова беше прекрасна в тази рокля и като Уитни Хюстън

Мариана Попова беше прекрасна в тази рокля и като Уитни Хюстън

Нямаше как да скрие изпъкналото си коремче, а публиката веднага започна да шушука зад гърба й. Не е тайна, че преди време Мариана Попова участва в Биг Брадър и се сгоди за любимия си Ханес, от когото има дъщеря.

После цялата работа се оказа един голям фарс, но Мариана Попова и половинката й са все така заедно. Сватба засега няма, няма и да има, но може пък впоследствие да се решат и на тази стъпка.

Ако се окаже, че Мариана Попова е бременна, то Ханес сигурно ще помисли как да скрепи семейството си и може да я накара да се реши на подпис. Двойката трогна аудиторията със своята любовна история, но мнозина решиха, че продуцентите на Биг Брадър са ги използвали за рейтинг.

Вероятно е било точно така, защото Мариана Попова и Ханес така и не станаха младоженци. Но пък изпълнителката вече подсказва, че носи бебе.

В мрежата я критикуват и за начина, по който се представи в превъплъщението си, но повечето дами й прощават, защото считат, че гласът й е променен от бременността.

Вижте сами как цъфна в Като две капки вода Мариана Попова!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар