Мариана на Константин е одрала кожата на Надя (Снимка)

Мариана на Константин е одрала кожата на Надя (Снимка)
5 (100%) 2 votes

Мариана на Константин се разхубавява все повече с всеки изминал ден

Мариана на Константин се разхубавява все повече с всеки изминал ден. Дъщерята на изпълнителя се превръща в малка госпожица и от ден на ден става още по-красива, очаровани са феновете на баща й. А и не само те. Певецът очевидно също се гордее с красотата на наследничката си, тъй като с удоволствие публикува нейни снимки в страницата си във Фейсбук.

Мариана на Константин е одрала кожата на Надя

Мариана на Константин е одрала кожата на Надя

На един от последните кадри се вижда ясно, че Мариана на Константин все повече заприличва на майка си Надя. „Направо й е одрала кожата на Надето, същата красавица“, категорични са онлайн потребителите.

Действително, Мариана на Константин е наследила чара и на двамата си родители. Което, в комплект с русата коса от майка й, я превръща в малка принцеса. Която със сигурност ще се превърне в очарователна млада дама, убедени са феновете на певеца.

Които с нетърпение очакват любимеца им да ги зарадва с новината, че с Надето ще стават родители за втори път. Както знаете, в светското пространство нон стоп се появяват слухове, че хубавото Наде отново е бременна.

До момента обаче липсва потвърждение на тези слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мариана на Константин е одрала кожата на Надя (Снимка)”

  1. десиСлава

    мар. 18. 2016

    коцето е заспалко зада рзплаче фениките си с появата на раждането на синът си александър не ка даму е живо и зъдраво детенцето но но ако коцето ако be6e мъж на място няма ше да разплаче толкова фенки глупак😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

    Reply to this comment

Добавете коментар