Мариан Кюрпанов влуди фенки с това бекстейдж видео!

Мариан Кюрпанов влуди фенки с това бекстейдж видео, което разкрива защо той е толкова желан от дамите

 

Мариан Кюрпанов влуди фенки с това бекстейдж видео, което разкрива защо той е толкова желан от дамите!

Мариан Кюрпанов влуди фенки с това бекстейдж видео
Мариан Кюрпанов влуди фенки с това бекстейдж видео

Кадрите публикува изданието hotzona.bg, а то тях виждаме натурално прелъстителното тяло на Мариан Кюрпанов, който сега радва с присъствието си в Къщата на „ВИП Брадър”.

Мариан Кюрпанов се препича в Къщата на "ВИП Брадър"
Мариан Кюрпанов се препича в Къщата на „ВИП Брадър“

От дни наред жените плакнат очи, когато той се къпе или се разхожда из двора гол до кръста. Мариан Кюрпанов засенчва останалите мачовци и даже Тервел Пулев бледнее пред неговите мускули. Манекенът е в отлична форма, която не спира да поддържа и в шоуто.

Мариан Кюрпанов засенчва с мускули другите мачовци в Къщата
Мариан Кюрпанов засенчва с мускули другите мачовци в Къщата

От сутринта той се мята във фитнеса, където обикновено му прави компания Лияна, а доста често и другите съквартиранти. Дали обикалят залата с цел да се кефят на яката гледка или наистина са загрижени за собствените си фигури, чудят се с усмивка зрителите.

Мариан Кюрпанов определено има какво да покаже и го прави не по-малко от набедената за фриволна Лияна. Докато тя се разхожда с екстра къси полички и панталонки, Мариан пък често захвърля блузката и нажежава атмосферата. Малцина са представителките на нежния пол, които биха отказали внимание от негова страна.

Е, засега могат да се насладят на изявите му в ефира, както и на това бекстейдж видео, с което Мариан Кюрпанов влуди фенките!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.