Мариан Кюрпанов преди 15 години взриви нета (Галерия снимки)

Мариан Кюрпанов преди 15 години взриви нета (Галерия снимки)
5 (100%) 1 vote

За пръв път в онлайн пространството се появяват снимки на манекена от началото на кариерата му

За нула време Мариан Кюрпанов се превърна в една от най-обсъжданите знаменитости в страната. Манекенът, който от години е популярен зад граница, беше малко познат в родината си, до преди да влезе в Къщата на ВИП Брадър. Въпреки успешната си кариера по модните подиуми в Европа, а и в целия свят, се оказа, че родната публика знае съвсем малко или направо нищо за звездата.

Мариан Кюрпанов преди 15 години

Мариан Кюрпанов преди 15 години

От kliuki.net успяхме да намерим малко познати фотоси на хубавеца от началото на кариерата му, когато спечели конкурсът „Мистър Менхънт“. Въпросните кадри са от преди почти 15 години – от началото на 1999 година, а титлата изпрати Мариан на престижната международна надпревара за най-красив мъж в света, където нашенецът се окичи с шестото място. Именно тази титла изстреля Кюрпанов към върховете на световния моден подиум и го превърна в един от най-търсените мъже манекени.

За пръв път от тогава красавецът показва в роден ефир свои стари кадри. Това се случи в предаването „На кафе“, където манекенът беше гост. Той отговори както на нападките на Ваня за сексуалната си ориентация, така и разкри дали отношенията му с Лияна имат бъдеще.

Разгледайте и вие в галерията ни снимките на Мариан Кюрпанов от преди години.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар