Мариан Кюрпанов е бил зарязан заради италиански футболист

Мариан Кюрпанов е бил зарязан заради италиански футболист
5 (100%) 2 votes

Силвия Мисколци въртяла едновременно нашенеца и футболиста от Ботуша Андреа Коко

Новината, че Мариан Кюрпанов има чувства към Лияна, предизвика доста противоречиви коментари в светското пространство. И докато едни заподозряха манекенът, че играе роля, за да остане по-дълго в Къщата на ВИП Брадър, то други напълно повярваха в искреността на емоциите му. Самият Мариан разкри, че единственото, което го спира да разкрие на певицата какво изпитва към нея, е страхът, че тя прекалено много му напомня на бивше гадже, което му е разбило сърцето.

Силвия Мисколци слагала рога на Мариан с италиански футболист (вляво)

Силвия Мисколци слагала рога на Мариан с италиански футболист (вляво)

Коя обаче е мистериозната жена, постъпила по този начин с красавеца? От kliuki.net разбрахме, че става въпрос за Силвия Мисколци, с която Мариан е имал връзка през 2011 година. Двамата са се запознали в нощен клуб и по думите на нашенеца, помежду им веднага припламнали искри и те започнали бурна връзка, която продължила над половин година.

Оказало се обаче, че Силвия, която е известна манекенка на Ботуша, въртяла едновременно Мариан и италианския футболист Андреа Коко. Истината лъснала няколко дена преди Андреа да влезе в местния формат на Биг Брадър. Тогава в телевизионно интервю футболистът заговорил за гаджето си Силвия Мисколци. Това естествено съсипало манекена, който незабавно прекратил отношенията си с невярната си колежка.

Именно заради тази травма Мариан се притеснява да се впусне в нова сериозна връзка, издават негови близки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар