Марая на Мария предпочита Християн пред Митко Андонов?

Марая на Мария предпочита Християн пред Митко Андонов?
5 (100%) 1 vote

Марая на Мария вече възприемала Гущеров като баща

Марая на Мария нямала проблем да нарича бъдещия мъж на майка си „татко“

Марая на Мария е повече от ентусиазирана от предстоящата сватба на майка си с богаташа Християн Гущеров. Нещо повече, малката дотолкова нямала търпение да види майка си булка, че с удоволствие се включила в подготовката за събитието. И не само това.

Марая на Мария няма търпение майка й да се омъжи отново

Марая на Мария няма търпение майка й да се омъжи отново

Оказа се, че малката вече възприемала Гущеров като свой баща, макар богаташът да не й е биологичен родител. Марая на Мария била готова на всичко, за да го накара да се гордее с нея и без да се оплаква ходела на всички курсове, на които Християн я записвал.

Самият той пък е повече от амбициран да възпита и образова доведената си дъщеря по подобаващ начин като истинска дама. И затова я записал както на частни уроци по няколко езика, така и на спортни занимания. Според запознати двамата се разбирали толкова добре, че Марая на Мария дори предпочитала неговата компания пред тази на биологичния си баща Митко Андонов, научиха от Hotarena.net.

„Марая прекарва повечето си време с Християн, с баща си се вижда много по-рядко“, разкриват запознати необичайната привързаност на детето не към биологичния си татко, а към втория мъж на майка си. Нещо повече, малката нямала нищо против да казва на Гущеров „татко“, твърдят близки до семейството.

Майка й пък, съвсем естествено, поощрявала тази привързаност, тъй като виждала, че Християн се привърза още повече към самата нея заради дъщеря й. Още повече, че богаташът все още няма свои собствени наследници и затова дава мило и драго за дъщерята на бъдещата си съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар