Мара Отварачката „духала супата“ на Благо Георгиев

Мара Отварачката „духала супата“ на Благо Георгиев
5 (100%) 1 vote

Мара Отарачката изпята за гнусна афера

Мара Отварачката беше замесена в нечувана гадост, разкри писмо на анонимен читател до изданието Kliuki.bg.

Аферите на Мара Отварачката лъснаха в донос, за който потвърждават и футболисти от националния отбор. Фолк фурията се оказа голяма вършачка, а за подвизите й още й се носи славата.

Мария в афера с Благой Георгиев?

Мария в афера с Благой Георгиев?

Освен с Ники Михайлов, чалгаджийката Мария е преспала и с най-добрия му приятел Благой Георгиев, издава сензационната новина, разбра Kliuki.net.

Ако се беше представила на ниво обаче, сигурно нямаше тази нейна изцепка да стане достояние на всички. За жалост Мара Отварачката въобще не я бива в тази деликатна любов, кълнат се представителите на силния пол, през които е минала мъжемелачката.

Ники и Благой никак не били доволни от „смучките” на пайнерката. Тя така вкарвала в действие грамадната си уста, че сякаш всеки момент ще погълне достойнствата на играчите.

Благой обаче въобще не бил доволен от подвизите й?

Благой обаче въобще не бил доволен от подвизите й?

След жалките й опити да им достави удоволствие, обикновено те се озовавали със синини по частите си…Мария сякаш не била виждала дотогава атрибут – така шашардисала „жертвите” си с поведението си на озверяла тигрица.

Един на друг Ники и Благой си споделяли подробности от интимните изживявания със силиконовата брюнетка и се оказало, че работата била повече от идентична.

Мара все още таи силни чувства към Михайлов, става ясно още от тайнственото послание до сайта. Тя не можела да преживее мисълта, че той няма да се откаже от Алисия и затова искала да преобрази новия си любим Гущеров в негово подобие.

Марчето подложила Християн на чудовищна диета, докато не заприлича на Ники. И наказанието включвало дори ласки на тъмно.

Според твърденията бизнесменът трябвало да спазва строг режим и да търпи какво ли не, за да стане 70 кг. Дали е просто клюка или ще излязат още доказателства наяве във времето, ще се разбере много скоро, но надали ще си признае самата Мара Отварачката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар