Мара Отварачката се радва да си дупчи тялото (ФОТО+ВИДЕО)

Мара Отварачката се радва да си дупчи тялото (ФОТО+ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

За слабостите си Мария сама призна пред водещата Гала

 

Мара Отварачката се изфука с две нови татуировки, които са израз на любовта към половинката й Християн Гущеров. Манията на чалга изпълнителката да си рисува с игла тялото вече доста притеснявала близките й, но с нея лесно не се излизало на глава и хората са вдигнали ръце.

Марчето си рисува тялото заради Гущеров

Марчето си рисува тялото заради Гущеров

Като гост в предаването „На Кафе” Марчето се фръцна с надпис на името на мъжа до нея на безименния си пръст. Злостни коментатори веднага й се присмяха, че след като Християн не я иска за съпруга и тя не може да надене брачната халка, е решила да замести символа за вярност с татуировка.

Мария: "Обичам да ме боли!"

Мария: „Обичам да ме боли!“

В крайна сметка нейна си работа, но брюнетката не е спряла до тук. Тя е разкрасила и крака си с…рождената дата на Гущеров. Голяма страст ще да е тяхната, че да си подлага прелестите на тези мъчителни процедури, веднага си помислихме ние и на секундата я разбрахме. Истината обаче се оказва съвсем друга.

Самата фолк дива призна пред Гала, че много обичала болката и усещането при дупченето въобще не я притеснявало – напротив – жадувала за него. Мария дори си умирала от кеф в такива моменти и за нея даже раждането било като песен, въпреки, че неизменно е съпроводено със страдания.

Крачето на фолк дивата също е татуирано

Крачето на фолк дивата също е татуирано

Водещата буквално се сепна и в прав текст я попита: „Ти сигурно и в секса си така садо-мазо?!” ала Марчето бързо се измъкна като обясни, че Хриси, както тя го нарича, е много-много нежен…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мара Отварачката се радва да си дупчи тялото (ФОТО+ВИДЕО)”

  1. Боже,с какви обувки се измъкна-сигурно са по-тежки от нея,ходи като патка с тях.Ма красива,красива-направо ужасна.Пък проста,проста-чак плашещо проста.Дори не отговори на поздрава на Гала както трябва.Ми като не знае как-какво пък?До тук с коментарите от моя страна-да не кажа наистина какво мисля за Марчето!

    Reply to this comment
  2. Не харесвам видеото, а коментара ти, лельо Деси..! :))))

    Reply to this comment

Добавете коментар