УЖАС! Силиконът на Мара Отварачката я прегърби! (СНИМКИ)

Крехкото миньонче не издържа на напъна на силиконовите си прелести

 

„Какво се случва с Мария?!”, питат се масово фенове в мрежата. Тъмнокосата и дребничка звезда на фолка изплаши сериозно хората с последната си изява в клипа „Нещо крайно”. Притеснени те се питат защо иначе наперената половинка на Гущеров ходи като с няколко килограмова раница на гърба си.

Мария изпитва трудност да си носи бюста
Мария изпитва трудност да си носи бюста

От kliuki.net разбрахме причината за дискомфорта на Отварачката. Тя е много тривиална и се крие в тежкия й силиконов бюст. Миньончето има крехка физика и напомпаните гърди за нея били истинско мъчение.

Тежките силиконови форми си казват думата
Тежките силиконови форми си казват думата

Напоследък Мара все по-трудно се справяла и с фотосесиите, на които трябва да позира на високи токчета. Това е и един от поводите, заради които тя на част от кадрите в новото видео е в стилно бяло костюмче, секси прозрачно бельо и…кубинки.

Изпълнителката при всяка възможност захвърляла елегантните обувки и не й пукало за визията. Прегърбването ясно личи на голяма част от снимките, но в крайна сметка, изборът да се накичи с изкуствени прелести си е неин, така че почитателите й няма какво толкова да се тревожат – Марчето все ще се справи и с това предизвикателство.

В новото видео "Нещо крайно" Мара залага на секси излъчването
В новото видео „Нещо крайно“ Мара залага на секси излъчването

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.