Малкият Валери копие на Божинов

Гласувайте за статията

Синът на футболиста все повече заприличва на него

Наследникът на фолк певицата Алисия и експоловинката й Валери Божинов все повече заприличва на спортиста. Изпълнителката пусна снимки на сина в социалната мрежа от последната им разходка в парка. На нея малчуганът удивително прилича на баща си, твърдят фенове на спортиста.

Малкият Валери е копие на баща си

Малкият Валери е копие на баща си

С годините малкия Валери все повече заприличва на баща си. И дори почитателите на певицата отчитат този факт. „Боже, все едно виждам Валери като малък“, пише възрастна потребителка във форума.

„Копие е на Валери“, „Одрал е кожата на баща си, нищо не е взел от Алисия“, коментират и почитатели на певицата.

Двамата са като две капки вода

Двамата са като две капки вода

Самата фолк дива напоследък доста често показва сина си, напомняйки на спортиста, че има две деца, а не е едно. Според запознати Алисия се дразнела от откритото предпочитание на Валери към дъщеря му, която е непрекъснато до него, докато той намира все по-малко време за сина си.

Преди дни спортистът за пореден път вбеси бившата си като заведе съпругата си на романтична ваканция на Сейшелите. Говори се, че ваканцията на семейството е струвала 40 000 евро, но според запознати сумата, която футболистът и Лозанова са пръснали за почивката е два пъти по-голяма от обявената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар