Малина насмете Сашо Диков

Малина насмете Сашо Диков
4.25 (85%) 4 votes
Чудо в ефира! Сашо Диков се извинява, и то на три пъти!

Нещо невиждано се случи в родния ни ефир. В предаването си по Нова ТВ Сашо Диков бе принуден да се извинява, и то на три пъти. Стажанта поиска прошка за нахалното си поведение от фолкпевицата Малина – пише „Уикенд”.
„Извини ме! Аз много те харесвам, но зрителите ни се интересуват” – заоправдава се водещият пред намръщената си гостенка в края на предаването. Сашо Диков ядоса певицата с гаднижчки въпроси за личния й живот – отбелязва изданието.
„Сашо, не бъди жълт. Във времето човек трябва да запази етика. Сега ще те извиня, но втори път няма” – скастри водещия изнервената певица. Диков не пропусна да я попита за раздялата й с бившето й гадже Красимир Кочев. С бореца Малина имаше почти 6-годишна връзка, която приключи доста изненадващо.

Малина

Малина не бе пощадена от Сашо Диков

„Не съм го хванала с по-млада, изчерпаха ни се отношенията” – лаконична бе Малина.
Сашо Диков пресоли манджата обаче с въпроса си: „Обиждаш ли се на баба?” Кой ме нарича така? Възрастта не ме плаши. Какво значат годините? Ти или можеш едно нещо, или не можеш. Човек, когато е професионалист, когато може – това е нещото, което продава и те държи на върха. Талантът и професионализмът са важни” – отговори на висок тон Малина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар