Майли Сайръс най-зле облечена в Холивуд (Топ 10 на издънките)

Майли Сайръс най-зле облечена в Холивуд (Топ 10 на издънките)
5 (100%) 1 vote

Майли Сайръс най-зле облечена в Холивуд, вижте най-големите й изцепки

Майли Сайръс се оказа най-зле облечената звезда в Холивуд. Красавицата, която стартира кариерата си преди 11 години като звезда на Дисни изглежда все още търси не само себе си, но и модния си вкус.

Кръщелницата на Доли Партън прави всичко възможно да излезе от образа на Хана Монтана и така се е вживяла в това, че направо е забравила всякаква мярка.

На световните музикални награди Майли Сайръс се появи с боди наподобяваща изплезена уста. Мненията на критиците бяха, че дори Шер може да получи удар от този стил.

Майли Сайръс шашка с модни гафове

Майли Сайръс шашка с модни гафове

И сякаш това не бе достатъчно, но на МТВ наградите Майли се появи с черен костюм в стил Оливия Нютън Джон. Певицата може и да има фигурата, за да носи подобен тоалет, но диамантите никак не се връзваха с кичозния колан или гривните по ръцете и краката й, които я караха да прилича на ориенталска танцьорка.

Miley 4

Някои опити на певицата да се облече прилично, също бяха определени като пълна модна катастрофа. Като например появата й на наградите „Билборд“ в гащеризон, който изглеждаше като шахматна дъска.

Miley

Белият блейзер, с който цъфна само година по-рано също не се радва на голяма популярност. А певицата тогава предизвика зрелищен скандал.

Miley 8

Miley_Cyrus_a_p_2 miley 10 Miley 9

Наследницата на Мадона определено прави всичко възможно, за да се нарече следващата кралица на попа. И не само е дръзка и провокативна като мегазвездата, но дори я и конкурира.

miley 10 Miley 9

Все пак кралицата на поп музиката в последните години прави опити да покаже повече стил и класа. За разлика от нея, обаче Майли Сайръс има много път да извърви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар