Майки гримират пеленачета до болка! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Амбициозни майки втрещиха мрежата

Амбициозни майки на малки момиченца потресоха мрежата. Родителките са готови на всичко, за да могат децата им да спечелят конкурсите за красота.

2-годишно бебе  се подготвя за конкурс по красота

2-годишно бебе се подготвя за конкурс по красота

2-годишни бебета се подлагат на неприятни манипулации с нанасяне на фон дьо тена, грим и прически. Малките момичета стават жертва на невероятни превъплъщения и са направо стряскащи.

Самите деца дори не разбират за какво се състезават. И често стават жертви на родителите си. Грим, перуки, танци часове наред и дори диети. В името на красотата майките са способни на невероятни неща.
2-годишната Самара е подлагана на безкрайни процедури по настояване на майка си. А бабата на 8-годишната Кандис я влачи из цялата страна на всевъзможни конкурси за красота.

Гримът и прическата са задължителни

Гримът и прическата са задължителни

Документален филм за амбициозните родителки втрещи мрежата. И бе изгледан от близо милион потребители.

Всичко в името на красотата

Всичко в името на красотата

Майки споделиха изумлението си от отношението на родителите, вманиачени по конкурсите за красота. „Господи, как може да пръска едно малко дете с лак за коса!“, пише възмутена потребителка в мрежата. А друга сподели, че според нея подобни родители трябва да бъдат задържани за тормоз над децата си.

Както изглежда амбициозните родителки са готови на всичко в името на титла и тиара. Дори да превърнат пеленачета в копия на куклата Барби.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Майки гримират пеленачета до болка! (СНИМКИ И ВИДЕО)”

  1. Vanq Koleva

    юли 07. 2013

    o boje az sym na 20 imala sum kontakt s deca boje I az se 4udq kak moje the slagat rolki na deca I grim boje plus tfa sa na 2 gd o boje I vs tfa zaradi edna shibana krasota.

    Reply to this comment

Добавете коментар