Благодарение на Magnetic Power се справих с нервите

Гласувайте за статията

За магнитотерапията знам отдавна, а за лечебните свойства на Magnetic Power се уверих лично преди около два месеца. Аз съм писател и живея и работя в Англия от дълги години. Мрачното време на острова често се разваля и трудно се концентрирам в работата си. Живея в провинцията и рядко ходя до Лондон, освен за среща с издателя ми, но след тези срещи винаги се прибирам изгубил вдъхновение и дни наред не мога да се настроя за писане.

магнитна гривна

Днес не свалям титаниевата гривна от ръката си, особено в Лондон

Преди няколко месеца същото се случи, преди да завърша последната си книга. Ходих до Лондон, върнах се и музата ми изчезна. А имам срокове, в които трябва да предам ръкописа. Но аз просто не можех да пиша. От притеснение и нерви се изпокарах с всички у дома – съпругата ми, синовете ми, дъщеря ми. Беше просто кошмар. И за да ме успокои и зарадва, дъщеря ми ми подари магнитна гривна. Наскоро си беше идвала в България и ми купила една за подарък за рождения ден.

Не вярвах, че една гривна може да ми помогне да си върна творческото вдъхновение, но май сбърках. Е, не съвсем! След седмица непрекъснато носене на Magnetic Power се чувствах по-спокоен, спях по-добре и върнах жизнеността си. Една сутрин се опитах да пиша и за пръв път от седмици успях да създам смислен текст. Не успях да завърша книгата съвсем навреме – наложи се издателят ми да ми удължи срока, но определено успях да реша проблема с нервите си.

Днес не свалям титаниевата гривна от ръката си, особено в Лондон. И когато се върна у дома, напрежението от срещата ми с големия град вече много по-бързо отшумява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар