С Magnetic Power племенницата ми спря да вдига кръвно

Гласувайте за статията

Здравейте. Казвам се Светлозара Димитрова и съм от Димитровград. С благотворното действие на Magnetic Power се запознах съвсем наскоро, когато с очите си видях как помага.

По принцип не съм много склонна да вярвам в ползата от магнитните гривни, но племенницата ми Диана е голям почитател на алтернативната медицина като цяло. Винаги, когато има проблем, първо пробва алтернативна терапия и едва тогава отива на лекар, ако не помогне.

Така стана и с кръвното. След като навърши 35 и роди второто си дете, Диди започна да вдига кръвно. Много често. Пи различни чайове, билкови таблетки, пробва масажи разни и едва тогава отиде на лекар. Според изследванията беше напълно здрава и нямаше проблеми, но за всеки случай й изписаха хапчета за кръвно.

От тях като че ли й ставаше по-зле, отколкото да й помагат. Тогава Диди реши да си купи новата магнитна гривна от титан Magnetic Power. Беше срещнала реклама за продукта в интернет, а й нейна близка горещо й я препоръчала. На мен не ми се струваше много надеждно средство, но тя си знаеше. Останах смаяна от резултата. След седмица Диана изхвърли всички таблетки и заключи апарата за кръвно в шкафа.

А след месец изглеждаше бодра, румена, жизнена – направо подмладена. Сподели, че откакто носи гривната, е забравила за проблемите с кръвното и се чувства много добре.

Скоро след това и аз се реших да си поръчам магнитна гривна и трябва да призная, че Magnetic Power е най-сполучливата покупка, която съм правила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар